Uw partner voor al uw verhuizingen

 

Drie generaties pasklare verhuisoplossingen door Verhuizingen Neetens

Als u gaat verhuizen dan wilt u werken met mensen die weten wat ze doen. Want een verhuis die vlekkeloos verloopt, is werk voor vaklui. Verhuizingen Neetens uit Aalst (Oost-Vlaanderen) biedt u die vakkundigheid. Al drie generaties lang, sinds 1937.

 

Bart Neetens, kleinzoon van oprichter Petrus Neetens, heeft zijn ervaring met verhuizingen van vader op zoon meegekregen. Samen met zijn professionele team biedt hij een pasklare oplossing voor elk verhuisprobleem:

 

Particuliere verhuizingen

Van de verhuis van één kast, verkoop van inpakmaterialen of het uitvoeren van liftservice tot de verhuis van kunst, piano’s en brandkasten of een totale verhuisservice; Verhuizingen Neetens heeft een formule op maat voor uw privéverhuis, zowel nationaal als internationaal.

 

Kantoorverhuis

Een klein kantoor of een volledig bedrijfsgebouw. Een multinational, een complex project in de zorgsector, labo-inrichtingen, medische apparatuur of een school. Neetens bewijst al meer dan 75 jaar de referentie te zijn voor alle types verhuizingen.

 

Door onze professionele en efficiënte organisatie en uitvoering kunnen uw medewerkers in een minimum van tijd weer aan de slag.

 

Meubelleveringen

Wij zijn ook actief als partner voor de meubelsector. Wij kunnen u logistiek ondersteunen en ook zorgen voor transport met meerwaarde (inclusief professionele montage van allerhande meubilair).

 

Verhuur en verkoop van inpakmateriaal, zoals verhuisdozen, verhuisboxen, inpakpapier, bubbelfolie, kledingboxen en matrasbeschermers, enz.

 

Liftservice tot de 18de verdieping

 

Meubelbewaring

 

Interesse in een verhuis volgens het boekje? Vraag een offerte aan bij Verhuizingen Neetens!